Gündüzlü İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.50- 14.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://709571.meb.k12.tr

Adres - Gündüzlü Mahallesi, İnegöl Oylat Caddesi, No 13, İnegöl/BURSA

Yerleşim Yeri - Köy olup 150 hanedir.İnegöl´ün kuzeyinde yer almaktadır.

Adres - Gündüzlü Mahallesi, İnegöl Oylat Caddesi, No 13, İnegöl/BURSA

Ulaşım İnegöl terminalinden saatte bir Oylat arabaları kalkmaktadır. Bu araçlarla Gündüzlü İlkokulu´na geliş ve gidiş yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 61 KM İLE UZAKLIĞI, 16 KM İLÇEYE UZAKLIĞI.